|
Post by Изида on Aug 26, 2016 10:42:24 GMT 2
Добар дан! Ја свратила само да вам махнем. Нисам се уобразила. И нисам вас заборавила. Само имам једну лепу приватну обавезу, па сам углавном ван куће.
|
|
|
Post by Una on Aug 26, 2016 12:21:50 GMT 2
Добар дан! Ја свратила само да вам махнем. Нисам се уобразила. И нисам вас заборавила. Само имам једну лепу приватну обавезу, па сам углавном ван куће. Dobar dan Izida. Poslednjih dana nisam ni ja dolazila ovamo jer sam imala više lepih privatnih obaveza. Ti svrati kada možeš i želiš. Uvek si dobro došla.
|
|
|
Post by Изида on Jul 3, 2017 13:23:53 GMT 2
Само да вам се јавим. Запоставила сам и свој форум. Ко велим боље да запоставим Интернет него мужа. Последњи пут кад сам се јавила сам била верена, сад сам удата. А имам и бебу. Па изволите свратите некад код Изиде на кафицу у мој форум. Како сте ви?
|
|
|
Post by Una on Jul 3, 2017 19:37:14 GMT 2
Само да вам се јавим. Запоставила сам и свој форум. Ко велим боље да запоставим Интернет него мужа. Последњи пут кад сам се јавила сам била верена, сад сам удата. А имам и бебу. Па изволите свратите некад код Изиде на кафицу у мој форум. Како сте ви? Dobar dan Izida. Drago mi je da si rešila neka važna životna pitanja i ujedno ti čestitam na njima i želim sve najbolje!
|
|
|
Post by Изида on Jul 3, 2017 19:43:08 GMT 2
Хвала, Уна!
|
|
|
Post by Изида on Jul 1, 2018 16:16:01 GMT 2
Еј, народе, видим баш сте се лепо расписали откад мене нема. Ја тренутно немам времена да се коректно распишем (а волела бих). А површност ми никад није била јача страна па се не бих томе учила у овом добу. Иначе, мој првенац је данас напунио тринаест месеци. Како сте ви? Уна, недостајеш ми.
|
|
|
Post by Una on Jul 4, 2018 0:19:04 GMT 2
Dobro veče Izida. Drago mi je da si nas se setila. Živ bio tvoj prvenac. Svrati kad god možeš i piši koliko možeš. Forumi nisu obaveza već zabava. Svako svoje slobodno vreme koristi na način koji mu najviše odgovara. Budući da imaš malo dete verovatno ti je preći odmor od "korektnog" pisanja po forumima. Zato se uopšte ne sekiraj. Budi tu koliko možeš i kad možeš. Dobro nam se vratila.
|
|