|
Post by Una on Apr 17, 2016 21:21:45 GMT 2
Dobar dan!
Bilo bi lepo, ali ne i obavezno, da se javite kada stignete (bez obzira da li ćete učestvovati u nekoj diskusiji, ili ne).
|
|
|
Post by Forumero on Apr 18, 2016 8:34:00 GMT 2
Dobro jutro.
|
|
|
Post by Una on Apr 18, 2016 11:32:46 GMT 2
Dobar dan.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 18, 2016 22:53:40 GMT 2
E, sad ne znam da li da vam kazem dobro vece ili laku noc.
|
|
|
Post by Forumero on Apr 18, 2016 22:56:37 GMT 2
Za početak dobro veče.
|
|
|
Post by Una on Apr 18, 2016 23:01:44 GMT 2
Dobro veče svima! Malo sam odlutala. Nekada me je pun inbox radovao. Sada bih neke poruke rado obrisala bez čitanja. Stalno se vrte ista pitanja: "Kako si? " i "Šta radiš?"...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 18, 2016 23:07:14 GMT 2
Dobro veče svima! Malo sam odlutala. Nekada me je pun inbox radovao. Sada bih neke poruke rado obrisala bez čitanja. Stalno se vrte ista pitanja: "Kako si? " i "Šta radiš?"... Neki mnogo radoznao svet.
|
|
|
Post by Una on Apr 18, 2016 23:37:38 GMT 2
Dobro veče svima! Malo sam odlutala. Nekada me je pun inbox radovao. Sada bih neke poruke rado obrisala bez čitanja. Stalno se vrte ista pitanja: "Kako si? " i "Šta radiš?"... Neki mnogo radoznao svet. Ja bih ipak rekla da je to puka dosada. Većina njih ne ume pravilno da koristi internet, niti društvene mreže. Poenta u fb-u nije da ti neko stalno piše poruke, ili da te zove, pa da priča sa tobom satima (ovo je samo jedan primer).
|
|
|
Post by Forumero on Apr 18, 2016 23:41:22 GMT 2
Neki mnogo radoznao svet. Ja bih ipak rekla da je to puka dosada. Većina njih ne ume pravilno da koristi internet, niti društvene mreže. Poenta u fb-u nije da ti neko stalno piše poruke, ili da te zove, pa da priča sa tobom satima (ovo je samo jedan primer). Internet je sam po sebi dosadan. Evo, ja imam otvorene ove onlajn novine i prosto me većina vesti uopšte ne interesuje. Čak i one koje me zaintrigiraju svojim naslovom da ih pročitam, pročitam onako ovlaš, prvih par redova i samo zatvorim stranu..
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2016 8:38:40 GMT 2
Dobar dan! Bilo bi lepo, ali ne i obavezno, da se javite kada stignete (bez obzira da li ćete učestvovati u nekoj diskusiji, ili ne). Vo lim da cinim lepe stvari. Javljam se.Dobro jutro!
|
|