|
Post by Una on Jun 15, 2016 23:18:26 GMT 2
Добро вече! Код нас је био леп дан. Dobro veče! Bio je i kod nas lep dan. Nadam se da će tako i ostati.
|
|
|
Post by Изида on Jun 19, 2016 20:42:07 GMT 2
Добро вече! Шта има, народе? Данас је слава мог града.
|
|
|
Post by Forumero on Jun 20, 2016 13:02:40 GMT 2
Dobar dan! Ima od svega po malo - sparine, kiše, grmljavine, poplava.. Najgore što više ništa ne pomaže da se čovek rashladi na pravi način.
|
|
|
Post by Una on Jun 20, 2016 21:18:08 GMT 2
Dobro vece! Forumero, mozda i postoji nacin da se covek lepo rashladi. Ja ga koristim danima. Savetujem svima koji su u mogucnosti da se bucnu u neku baru, jezero...more, ili bazen. Stvarno pomaze.
|
|
|
Post by Изида on Jun 21, 2016 14:41:49 GMT 2
Добар дан! Сутра идем у престоницу. Остајем неколико дана. Свратићу овде кад се врнем кући.
|
|
|
Post by Forumero on Jun 26, 2016 20:04:17 GMT 2
Dobro vece! Forumero, mozda i postoji nacin da se covek lepo rashladi. Ja ga koristim danima. Savetujem svima koji su u mogucnosti da se bucnu u neku baru, jezero...more, ili bazen. Stvarno pomaze. Naravno. S tim što moraš da uzmeš u obzir da ni jedno "brčkanje" nije besplatno. Ni to nije trajno rešenje, jer ovo je stvarno nepodnošljivo.. Добар дан! Сутра идем у престоницу. Остајем неколико дана. Свратићу овде кад се врнем кући. Nema problema. Proteklih nedelju dana nismo bili u punom sastavu.
|
|
|
Post by Una on Jun 26, 2016 23:21:14 GMT 2
Dobro vece! Forumero, mozda i postoji nacin da se covek lepo rashladi. Ja ga koristim danima. Savetujem svima koji su u mogucnosti da se bucnu u neku baru, jezero...more, ili bazen. Stvarno pomaze. Naravno. S tim što moraš da uzmeš u obzir da ni jedno "brčkanje" nije besplatno. Ni to nije trajno rešenje, jer ovo je stvarno nepodnošljivo.. Добар дан! Сутра идем у престоницу. Остајем неколико дана. Свратићу овде кад се врнем кући. Nema problema. Proteklih nedelju dana nismo bili u punom sastavu. Konačno sam se vratila i "popunila" sastav, ha ha. Dobro vam ovo sparno veče. Nije toplo kako sam očekivala i drago mi je zbog toga. Poslednjih 10 večeri jedva sam disala na skoro 40 stepeni.
|
|
|
Post by Forumero on Jun 26, 2016 23:29:18 GMT 2
Dobro veče. Nezgodno, pogotovo kada se konzumira kuvana hrana i topli napici poput kafe. Tada je "prokuvavanje" neminovno..
|
|
|
Post by Una on Jun 26, 2016 23:39:42 GMT 2
Dobro veče. Nezgodno, pogotovo kada se konzumira kuvana hrana i topli napici poput kafe. Tada je "prokuvavanje" neminovno.. Kafu sam pila jednom dnevno, ali kuvana jela nisam konzumirala. Kao i uvek, masline, paradajz, feta sir i krastavci bili su svakodnevno na mom meniju. Zaboravih pozdraviti Izidu. Nadam se da joj je bilo lepo, ili je još uvek, u prestonici.
|
|
|
Post by Изида on Jul 1, 2016 11:00:07 GMT 2
Добар дан! Вратила сам се. Било ми је лепо. Само је много топлије него код мене. А сестра само укључује климу. Пила сам Бруфен првих дана док сам се навикла. Како сте ви?
|
|