|
Post by Forumero on Jun 7, 2016 12:38:10 GMT 2
Добар дан! Ја синоћ нисам била крај компа. Дописивала се на Виберу. Онда сам легла да спавам. Поподне идем у Ариље. Доћи ћу вечерас ако будете ту. Ma nema nikakvih problema. Kad ko može neka svrati, kad ne može nema potrebe da se opravdava. Pozdravi Arilje
|
|
|
Post by Una on Jun 7, 2016 21:07:08 GMT 2
Evo ja svratila . Dobro veče!
|
|
|
Post by Forumero on Jun 7, 2016 21:58:46 GMT 2
Dobro veče!
|
|
|
Post by Una on Jun 9, 2016 23:52:11 GMT 2
Dobro veče! Dobro veče! Konačno jedan dan bez kiše, pa je Beograd svoju gradsku slavu, Spasovdan, upriličio kako dolikuje. Da li ste znali da Beograd slavi svoju slavu od 1862.g.? (sa pauzom od 1946 - 1992.)
|
|
|
Post by Изида on Jun 10, 2016 19:28:48 GMT 2
Добро вече! Нисам знала за ту информацију о слави престонице. Код нас и данас падала киша и грмело. Само је прекјуче било лепо време.
|
|
|
Post by Una on Jun 10, 2016 20:14:09 GMT 2
Добро вече! Нисам знала за ту информацију о слави престонице. Код нас и данас падала киша и грмело. Само је прекјуче било лепо време. Dobro veče! I danas je za nama ostao lep dan, topao i bez kiše.
|
|
|
Post by Forumero on Jun 10, 2016 21:35:07 GMT 2
Добро вече! Нисам знала за ту информацију о слави престонице. Код нас и данас падала киша и грмело. Само је прекјуче било лепо време. Dobro veče! I danas je za nama ostao lep dan, topao i bez kiše. I kod mene.. Ali, predveče je izgledalo kao da će ozbiljno nevreme, bar u ovom delu grada gde sam ja.. U 20 časova su tamni oblaci dominirali nebom.
|
|
|
Post by Изида on Jun 11, 2016 11:00:59 GMT 2
Добар дан! Прави смо Енглези-само причамо о времену. Код мене лепо засад. Ја сам добро, што и вама желим!
|
|
|
Post by Forumero on Jun 11, 2016 15:29:23 GMT 2
Добар дан! Прави смо Енглези-само причамо о времену. Код мене лепо засад. Ја сам добро, што и вама желим! Pa zar ti ne znaš da ja imam engleske krvi?? Ozbiljno, dobio sam je edukativnom transfuzijom prvi put pre 33 godine, iako sam već i ranije dobrano bio izložen tome.. Kada sam jednoj devojci pre 28 godina prvi put pisao u V.Britaniju (jednoj Sari engleskinji iz Southamptona) putem PenPal tj. Pen friend tadašnje fore iz bivše Juge, ja sam pismo započeo sa (posle uvoda i pozdrava): What's the weather like?
|
|
|
Post by Una on Jun 11, 2016 17:17:53 GMT 2
Dobar dan! ..Ako želite da znate kakvo je vreme - kod mene je toplo i oblačno. Izida, možemo mi pričati o svemu i svačemu - što i radimo u ostalim temama . Ova tema je predviđena za naša javljanja i neko neobavezno ćaskanje, pa o čemu bi drugom, ako ne o vremenu. Slobodno možeš o bilo čemu. Forumero, zamisli, ja sam kao dete svako pismo započinjala upravo Izidinim rečima: " Ja sam dobro, što i vama želim."
|
|