|
Post by Una on Jul 2, 2016 1:30:53 GMT 2
Добар дан! Вратила сам се. Било ми је лепо. Само је много топлије него код мене. А сестра само укључује климу. Пила сам Бруфен првих дана док сам се навикла. Како сте ви? Dobro jutro! Hvala na pitanju, dobro sam - pre par dana sam se vratila sa letovanja na kojem sam se provela fenomenalno. Ipak, žurila sam da se što pre vratim. Još sam u fazi privikavanja.
|
|
|
Post by Изида on Jul 8, 2016 23:24:54 GMT 2
Добро вече! Шта има?
|
|
|
Post by Una on Jul 9, 2016 0:10:29 GMT 2
Dobro veče Izida. Pisala sam post u "Svaštari", pa te nisam ni videla na forumu. A šta ima? Pa, ima ovde dosta novih tema i postova. Mislim da su interesantni. Pročitaj ih kada budeš imala vremena.
|
|
|
Post by Forumero on Jul 12, 2016 11:29:59 GMT 2
Dobar dan! Vrućina i to opasna.
|
|
|
Post by Una on Jul 12, 2016 22:28:37 GMT 2
Dobar dan! Vrućina i to opasna. Dobro veče! Sada je tek malo prijatnije. Preživesmo jedan pakleni dan, a prognoze nam kažu da će sutrašnji biti još gori.
|
|
|
Post by Forumero on Jul 12, 2016 23:25:11 GMT 2
Dobar dan! Vrućina i to opasna. Dobro veče! Sada je tek malo prijatnije. Preživesmo jedan pakleni dan, a prognoze nam kažu da će sutrašnji biti još gori. Ali kažu i da će sutra navodno biti i nevreme. Videćemo..onaj ko je proteklih dana i danas radio napolju, svaka čast.
|
|
|
Post by Изида on Jul 13, 2016 11:04:12 GMT 2
Добар дан! Попих кафу па свратих мало овде. Потрудићу се да вечерас погледам нове теме. А ви како сте?
|
|
|
Post by Una on Jul 13, 2016 15:44:59 GMT 2
Добар дан! Попих кафу па свратих мало овде. Потрудићу се да вечерас погледам нове теме. А ви како сте? Dobar dan! S' obzirom da je napolju pakao, ne osećam se loše. Istina je da mi je užasno vruće i da sam pomalo usporena, ali dobro sam se organizovala, pa mi to ne smeta. Većinu poslova obavim rano ujutro i predveče, dok sam u toku dana u prijatnoj hladovini kuće. Izida, slobodno pogledaj nove teme, pa ih i komentariši, ako želiš i imaš volju.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 4, 2016 0:03:25 GMT 2
Svratih da vas pozdravim... vidim forum vrlo lepo napreduje....
|
|
|
Post by Una on Aug 4, 2016 0:43:53 GMT 2
Svratih da vas pozdravim... vidim forum vrlo lepo napreduje.... Pozdrav Mina i tebi . Napredujemo polako. Kada naiđe neka dobra tema mi je obradimo i to je to. Nije nam bitan broj postova, već kvalitet. Dobro došla si u svakoj temi (staroj, ili novoj), znaš i sama. Pridruži nam se kada imaš volju i želju za pisanjem.
|
|