|
Post by Una on Jul 9, 2016 17:20:08 GMT 2
Da, dirljiva priča o braći koja su više od veka zajedno. Teško se danas može naći više ovakvih primera. Ne govorim o godinama, već o bratskoj slozi. U današnjem vremenu nije redak slučaj da braću "dele" porodice, nasledstvo i još sijaset drugih razloga za svađu.
|
|
|
Post by Una on Jul 12, 2016 21:23:44 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on Jul 12, 2016 21:56:56 GMT 2
A kažu da u domaćim zatvorima već godinama unazad jedva da i ima mesta.. Pa sad ti vidi ko tu govori neistinu. Mislim da je država dužna da povodom ovakvih događaja jasno objasni javnosti i građanima sve detalje vezane uz pomenut slučaj.
|
|
|
Post by Una on Jul 13, 2016 20:05:30 GMT 2
A kažu da u domaćim zatvorima već godinama unazad jedva da i ima mesta.. Pa sad ti vidi ko tu govori neistinu. Mislim da je država dužna da povodom ovakvih događaja jasno objasni javnosti i građanima sve detalje vezane uz pomenut slučaj. "Pomenut slučaj" nije toliko važan kao pitanje ko će pobediti u realitiju, ili ko je ubio pevačicu, pa je on u javnosti prošao skoro nezapaženo. Ova zemlja je "obećana" zemlja za kriminalce i jedan manje, ili više ne znači nam ništa. Samo, ovi su dobro obučeni. Teoretičari zavere već šapuću da oni dolaze po zadatku. Možda je tačno, možda nije, ali živeće na naš račun. Dok mi udomljavamo strane kriminalce, neka naša deca žive na ulici. Sramota.
|
|
|
Post by Forumero on Jul 13, 2016 23:13:09 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Jul 16, 2016 0:14:09 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on Jul 16, 2016 17:45:15 GMT 2
Kada sam jutros pročitao vest da je deo turske vojske mislio kako se radi o nekoj vojnoj vežbi a ne o vojnom udaru, zaključio sam da je gospodin Erdogan smišljeno organizovao taj "šou" ili barem imao neka ranija saznanja da će se odigrati. Takvo mišljenje imaju i mnogi ljudi u svojim današnjim komentarima na raznim internet portalima i forumima. Teorije zavjere pomele društvene mreže:> "Erdogan je organizirao lažni puč kako bi uveo diktaturu" (index.hr)
|
|
|
Post by Forumero on Jul 22, 2016 12:40:58 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Aug 2, 2016 16:07:31 GMT 2
Muškarci danas rađaju decu - i to je predivno! (24sata.rs)Jedna stvar mi nikada neće biti jasna - ako već želi biti majka, što ne rodi dete kao žensko, već ga rađa kao muškarac? Prihvatam to da neke osobe ne žele biti to što jesu i menjaju pol. Ako već odluče da postanu nešto drugo, neka i prihvate sve ono što ih čeka kao to "drugo". Ja u ovome ne vidim ništa "predivno". Da se razumemo: pravi muškarci ne rađaju decu!
|
|
|
Post by Forumero on Aug 6, 2016 19:20:35 GMT 2
Muškarci danas rađaju decu - i to je predivno! (24sata.rs)Jedna stvar mi nikada neće biti jasna - ako već želi biti majka, što ne rodi dete kao žensko, već ga rađa kao muškarac? Prihvatam to da neke osobe ne žele biti to što jesu i menjaju pol. Ako već odluče da postanu nešto drugo, neka i prihvate sve ono što ih čeka kao to "drugo". Ja u ovome ne vidim ništa "predivno". Da se razumemo: pravi muškarci ne rađaju decu! Naravno da pravi muškarci ne rađaju decu i nadam se da nikada neće. Evo jedne zanimljivosti iz SAD. Šta mislite kako izgleda kada pokojniku žena i ljubavnica objave čitulje pa se one sasvim slučajno nađu jedne pored druge u novinama? > ČITULJU MU JEDNU PORED DRUGE OBJAVILE I ŽENA I LJUBAVNICA (blic.rs)
|
|