|
Post by Forumero on Apr 21, 2016 18:43:41 GMT 2
U ovoj temi možete ukratko opisati ili uputiti linkom na neku zanimljivost ili vest koja nije deo neke već postojeće teme na našem forumu i komentarisati isključivo ono što se na nju odnosi.
Od 1. maja više nećete moći primati poruke koje vam neko šalje na fejsbukovu e-mail adresu @facebook.com.
Tako je odlučio fejsbuk, a prenosi sajt index.hr.
|
|
|
Post by Forumero on May 1, 2016 0:14:46 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on May 3, 2016 0:56:59 GMT 2
Novosti za korisnike aplikacije WhatsApp.
1. Snimanje govornih poruka ako korisnik ne odgovori na poziv (moći ćete da snimite poruku, preslušate je i tek onda pošaljete);
2. Dugme "Call Back" koje omogućava kontaktima da vas mnogo lakše kontaktiraju
A javlja sajt Phone Radar.
|
|
|
Post by Forumero on May 6, 2016 21:56:54 GMT 2
Besplatna nadogradnja legalnih verzija operativnih sistema Windows 7 i 8 na verziju Windows 10 moguća je sve do 29. jula 2016., nakon čega će ona koštati 120 evra a u SAD 119 američkih dolara..
Ovu vest smo pročitali na zvaničnom Microsoftovom sajtu, a informacije o cenama prenosimo sa sajtova PCGAMER i domaćeg Klanrur.
|
|
|
Post by Forumero on May 7, 2016 17:42:38 GMT 2
Upravo pročitah vest koju je objavio Reuters - navodno je ukradeno više od 273 miliona korisničkih šifara za mejl servise Gmail, Hotmail, Yahoo i Mail.ru.
Tako da ne bi bilo loše da svoje trenutne šifre odmah promenite ako tamo imate registrovane naloge.
|
|
|
Post by Forumero on May 11, 2016 10:43:24 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on May 14, 2016 13:16:30 GMT 2
|
|
|
Post by Una on May 15, 2016 23:07:23 GMT 2
Nisam skoro ovako nešto blesavo pročitala. Zar su današnje devojke toliko glupe? Ranije je "štos" bio da što više piješ, a da se ne opiješ, a sada je izgleda - da ne piješ, a da se opiješ. I jedno i drugo je, po mom mišljenju, loše. "Fantastično" se možeš osećati na hiljadu drugih načina, a da pri tome ne naškodiš sebi, odnosno svom zdravlju. Nije mi jasno - alkohol nagriza i nemoguće da devojke nisu osećale to "žarenje". Ako su ga osećale, ne verujem da je taj osećaj bio prijatan. Devojke su toliko uznapredovale što se tiče ovakvih gluposti i nekog slobodnijeg ponašanja da mi je žao što muški rod sve to mora da "trpi".
|
|
|
Post by Una on May 16, 2016 23:51:19 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on May 17, 2016 11:38:30 GMT 2
Nisam skoro ovako nešto blesavo pročitala. Zar su današnje devojke toliko glupe? Ranije je "štos" bio da što više piješ, a da se ne opiješ, a sada je izgleda - da ne piješ, a da se opiješ. I jedno i drugo je, po mom mišljenju, loše. "Fantastično" se možeš osećati na hiljadu drugih načina, a da pri tome ne naškodiš sebi, odnosno svom zdravlju. Nije mi jasno - alkohol nagriza i nemoguće da devojke nisu osećale to "žarenje". Ako su ga osećale, ne verujem da je taj osećaj bio prijatan. Devojke su toliko uznapredovale što se tiče ovakvih gluposti i nekog slobodnijeg ponašanja da mi je žao što muški rod sve to mora da "trpi". Evo ovako - mislim da je ta vest samo delimično istinita. Naime, ovde se sve bazira na "rekla-kazala". Dakle, majka veruje ćerci na reč, a ćerka svojim prijateljicama. Da li je neko stvarno video svojim očima da se to radi? Ja u to ne verujem.. Možda u svetu postoji takav trend, ali pre bih rekao da se konkretno u ovom slučaju mediji služe neproverenim (izmišljenim) pričama samo da bi njima privukli publiku (posetioce internet portala).. Da je tu vest saopštio neki lekar koji je došao do takvih saznanja na osnovu iskustava iz svoje svakodnevne prakse, onda je to druga stvar. Ovako sve to uzimam sa velikom dozom rezerve. Ako je jutros to neko stvarno mogao to da vidi golim okom (bez dodatnih optičkih pomagala tipa obični teleskop, kvalitetniji dvogled ili foto-aparat (kamera) ) - svaka čast.. Iako je i sa tim pomagalima potrebna ne samo veština i strpljenje, već i određena priprema..naravno uz idealne meteorološke uslove..
|
|