|
Post by Una on May 18, 2016 23:14:41 GMT 2
Tačno u 2:57 videla sam Međunarodnu svemirsku stanicu iz svog dvorišta. Izgledala je kao ogromna sjajna zvezda koja "juri" poput aviona. Bila nam je vidljiva oko 2 minuta, a onda je nestala. I vi je možete videti ako to želite, ali propustili ste trenutak kada nam je ona bila najvidljivija (za Srbiju). Dovoljno je da na sledećoj stranici popunite prazna polja i dobićete tačan raspored leta stanice iznad vašeg neba: SPOT THE STATION (spotthestation.nasa.gov)
|
|
|
Post by Una on May 20, 2016 22:39:17 GMT 2
Sigurno ste svi čuli za "ruski rulet", a jeste li čuli za "srpski rulet"? Verovatno niste, jer on u stvari nosi naziv: "slovenački rulet", iako je po tvrdnji britanskog lista "Metro" ova igra izmišljena u Srbiji : SEKS-RULET ŠIRI SIDU PO SRBIJI (blic.rs)
|
|
|
Post by Una on May 21, 2016 23:29:59 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on May 26, 2016 11:01:36 GMT 2
Ako negde na internetu naiđete na aplikacije pod imenima "WhatsApp Gold" i "WhatsApp Plus" ili dobijete ponudu o njihovom preuzimanju, ni slučajno nemojte da ih instalirate na telefon, jer se radi o zlonamernim aplikacijama koje nemaju nikakve veze sa zvaničnim WhatsApp-om. Ne samo da rizikujete banovanje od strane zvaničnog Whats App servisa, već i mogućnost krađe privatnih podataka, uključujući i lokacije. Tako bar kažu na sajtu Independent: > WhatsApp Gold: SCAMMERS TRICK MOBILE PHONE USERS INTO DOWNLOADING MALWARE (independent.co.uk)Kako ta lažna WhatsApp aplikacija izgleda, možete videti i na Tviteru: > WhatsApp "lažnjak" (twitter)
|
|
|
Post by Una on May 28, 2016 15:50:30 GMT 2
Ја много волим гирос. Баш ме у четвртак сестра частила једниим. А ја сам синоћ појела посну тортиљу. И могу вам рећи да ми се допала. Извињавам се што спамовах тему! Izida, nije nikakav problem. Svaku vest ovde možeš komentarisati.
|
|
|
Post by Изида on May 28, 2016 18:12:38 GMT 2
Е, баш сте златни! И на мом форуму је дозвољено да људи опуштено пишу где и шта желе. Била сам на једном форуму где су претерано строги. Није ми се допало. Ја волим опуштену атмосферу.
|
|
|
Post by Forumero on May 29, 2016 0:12:03 GMT 2
Е, баш сте златни! И на мом форуму је дозвољено да људи опуштено пишу где и шта желе. Била сам на једном форуму где су претерано строги. Није ми се допало. Ја волим опуштену атмосферу. Mi nismo strogi, ali smo na ovom forumu odlučili da striktno pišemo stvari samo u temama kojima stvarno pripadaju. Dakle, zna se (i vidi) koje su teme čemu namenjene. Ovde (u ovoj temi) je poželjno postirati bilo kakve aktuelne zanimljive vesti i iste komentarisati. U suprotnom ćemo dobiti nepregledan forum (što smo mi već imali i dobrano iskusili).. Sve piše dole u pravilima foruma..
|
|
|
Post by Изида on May 29, 2016 0:14:17 GMT 2
То је добро правило. Тако је прегледније учесницима форума.
|
|
|
Post by Una on May 29, 2016 15:32:09 GMT 2
Koliko život ponekad može da "smori" čoveka pokazuje svedočenje jednog Britanca koji je odlučio da na kratko postane koza: "Zašto sam odlučio da napustim posao i postanem KOZA" (24sata.rs)Verovatno je to za njega bilo zanimljivo iskustvo, ali za mene je to previše energije i utrošenog vremena za pripremu života od samo tri dana. Koliko sam razumela jeo je travu, hm.
|
|
|
Post by Una on May 30, 2016 18:14:00 GMT 2
|
|