|
Post by Forumero on Jan 20, 2017 0:54:36 GMT 2
Meni se te papuče nisu naročito svidele, ali sam ih, ipak, kupila na nekom sniženju. Imala sam sreće da naletim na izuzetno kvalitetne i udobne. Jedan dan sam čitav dan provela u njima radeći u dvorištu. Iako je bilo leto stopala mi se uopšte nisu znojila, niti su me bolela od dugog stojanja. A da li znate zašto stjuardese drže ruke iza leđa dok pozdravljaju putnike koji ulaze u avion? Ovo mi nije promaklo, ali sam bila u zabludi jer sam smatrala da se to ubraja u njihov kodeks ponašanja. Verovatno su i ostali putnici to isto mislili, ali razlog je sasvim drugačiji. One na taj način broje putnike, a evo i kako: Evo zašto stjuardese drže ruke iza leđa (bktvnews.com)Nema tih para za koje bi ja nazuo "kroksice". Ozbiljno. A što se tiče stjuardesa i njihovog držanja ruku iza leđa - svaka čast. Ipak je to mnogo ozbiljniji i odgovorniji posao nego što se na prvi pogled čini.
|
|
|
Post by Forumero on Jan 22, 2017 16:24:44 GMT 2
Evo jednog od dokaza da se niko naučen rodio nije, ali i da retko ko čita uputstva za uređaje u domaćinstvu koje koristimo već decenijama. Ja sam jedan od onih koji je čitav život bio u zabudi što se tiče ovoga: > ČEMU ZAPRAVO SLUŽI LADICA ISPOD PEĆNICE (index.hr)
|
|
|
Post by Una on Jan 22, 2017 20:29:51 GMT 2
Evo jednog od dokaza da se niko naučen rodio nije, ali i da retko ko čita uputstva za uređaje u domaćinstvu koje koristimo već decenijama. Ja sam jedan od onih koji je čitav život bio u zabudi što se tiče ovoga: > ČEMU ZAPRAVO SLUŽI LADICA ISPOD PEĆNICE (index.hr)Sudeći po fotografiji u pitanju su noviji šporeti, pa ne sumnjam da ta "ladica" za to i služi. Moj šporet je ugradni, pa osim ploče i rerne, nema više ništa. Ali, slagala bih kada bih rekla da sam znala čemu ladica služi, jer nikada nisam videla da neko u njoj održava jela toplim.
|
|
|
Post by Forumero on May 18, 2017 22:36:37 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Feb 17, 2018 1:22:40 GMT 2
Verovatno ste znali da se obrisani fajlovi na vašem računaru mogu povratiti. Oni se u stvari nikada ne mogu trajno obrisati. Zato je uvek najbolje rešenje fizičko uništavanje hard diska, ukoliko želite da nešto što je bilo na njemu nikada ne ugleda svetlost dana. Da li obrisani fajlovi zaista zauvek nestaju? (b92.net)
|
|