|
Post by Una on May 25, 2016 23:46:23 GMT 2
Ја нашла на Гуглу неки женски форум. Региструјем се и оставим два поста. Кад ја провалим задњи пут писано пре шест година. Не знам што га не угасе. А лепо изгледа. На сваком подфоруму нацртана шоља кафе. Dešava se to. Glavna krivica je na osnivačima i administratorima koji jednostavno napuste svoj forum i ostave ga da tako napušten pliva u internet moru.
|
|
|
Post by Изида on May 26, 2016 12:17:49 GMT 2
Добар дан! Ја малопре дошла из фризерског салона. Хтела сам да вам скувам кафу.
|
|
|
Post by Una on May 26, 2016 15:43:47 GMT 2
Izida, hvala za kafu. Nego, ti mi opasno praviš zazubice . Juče si bila u kozmetičkom salonu, danas kod frizera. Primećujem da si žena koja drži do sebe. Bravo!!!! ..
|
|
|
Post by Изида on May 26, 2016 19:05:48 GMT 2
Уна, трудим се колико могу, тј. колико прилике дозвољавају. Како си ти?
|
|
|
Post by Una on May 26, 2016 22:14:08 GMT 2
Уна, трудим се колико могу, тј. колико прилике дозвољавају. Како си ти? Hvala na pitanju. Ni gore, ni bolje nego juče. S' tim što danas ni jednu kafu nisam popila.
|
|
|
Post by Изида on May 26, 2016 22:23:28 GMT 2
Ja имала проблем. Нисам могла да се улогујем овде. Јављало ми неку грешку. Па сам гасила комп, обављала неке ситнице за себе. И сад се улоговах пез проблема. Уна, хоћеш ли сад једну кафу?
|
|
|
Post by Una on May 26, 2016 22:26:11 GMT 2
Ja имала проблем. Нисам могла да се улогујем овде. Јављало ми неку грешку. Па сам гасила комп, обављала неке ситнице за себе. И сад се улоговах пез проблема. Уна, хоћеш ли сад једну кафу? Ne, hvala, kasno je. Mnogo sam umorna, pa ne bih ni mogla da uživam u njoj. Za mene je kafa nešto više od pukog ispijanja.
|
|
|
Post by Изида on May 26, 2016 22:33:41 GMT 2
За мене исто. Ја споро пијем кафу. Баш уживам у њој. Него, вечерас сам прочитала вест да су се у једном селу у Јужном Велсу овце најеле марихуане и помахнитале.
|
|
|
Post by Una on May 26, 2016 22:52:09 GMT 2
Izida, zaboravih da ti kažem - ako imaš problem sa logovanjem, ti se na ovaj forum možeš javiti i kao gost tj. neregistrovani član. Kada otvoriš podforum "Pravila foruma" - u njemu imaš topik "Panoramski upitnik" u kojem je dozvoljeno pisanje neregistrovanim članovima, tj. svih onih nelogovanih. Tamo možeš izabrati isto, ili neko drugo ime.
|
|
|
Post by Изида on May 26, 2016 23:05:33 GMT 2
Хвала на информацији!
|
|