|
Post by Изида on May 28, 2016 22:58:39 GMT 2
Добро вече!
|
|
|
Post by Изида on May 28, 2016 23:18:52 GMT 2
Уна, где си? Стигосмо до 10. стране. Шта ти значи пар паметних жена у форуму.
|
|
|
Post by Una on May 28, 2016 23:24:07 GMT 2
Уна, где си? Стигосмо до 10. стране. Шта ти значи пар паметних жена у форуму. Ha, ha, ha. Tu sam. Htela sam pripremiti jednu temu, ali mi nešto ne ide. Pad koncentracije. Definitivno je ostavljam za neki drugi dan.
|
|
|
Post by Изида on May 28, 2016 23:25:52 GMT 2
Касно је. Постави је сутра.
|
|
|
Post by Una on May 28, 2016 23:33:00 GMT 2
Касно је. Постави је сутра. Možda, a možda umesto nje dođe neka druga. Jeste kasno i premorena sam. Tek sada osećam koliko je toplo. Kuća se preko dana ugrejala i sada se znojim u tankoj majici, iako je napolju poprilično sveže.
|
|
|
Post by Изида on May 28, 2016 23:48:02 GMT 2
Извини, ја ћаскала на фејсу, па не одговорих одмах. Не знам јесам ли ти рекла да сам сликала шољу кафе и ставила је у заглавље. А данас сам тражила позадине за десктоп са кафом, пошто ја много волим кафу. И путем контакт форме сам писала администрацији. Питала сам их смем ли неку од њихових слика, које су стварно прелепе, да ставим у заглавље. Али ми нису одговорили.
|
|
|
Post by Forumero on May 29, 2016 0:06:34 GMT 2
Извини, ја ћаскала на фејсу, па не одговорих одмах. Не знам јесам ли ти рекла да сам сликала шољу кафе и ставила је у заглавље. А данас сам тражила позадине за десктоп са кафом, пошто ја много волим кафу. И путем контакт форме сам писала администрацији. Питала сам их смем ли неку од њихових слика, које су стварно прелепе, да ставим у заглавље. Али ми нису одговорили. Kojoj administraciji, od fejsbuka ili od foruma, ne razumem?? Gde si htela da postaviš slike i čije kad kažeš ovo "njihove"??
|
|
|
Post by Изида on May 29, 2016 0:09:33 GMT 2
То је сајт: pozadinezaracunar.weebly.com А хтела сам да поставим у заглавље мог форума. Уместо ове моје аматерске слике шоље кафе. Мада се боје шоље слажу са форумом. Администрацији тог сајта сам послала културну поруку. Битно је да сам укачила како се стављају те слике и како се смањују да не буде заглавље од пола метра.
|
|
|
Post by Una on May 29, 2016 0:10:44 GMT 2
Извини, ја ћаскала на фејсу, па не одговорих одмах. Не знам јесам ли ти рекла да сам сликала шољу кафе и ставила је у заглавље. А данас сам тражила позадине за десктоп са кафом, пошто ја много волим кафу. И путем контакт форме сам писала администрацији. Питала сам их смем ли неку од њихових слика, које су стварно прелепе, да ставим у заглавље. Али ми нису одговорили. Pa ako su besplatne i dozvoljeno je njihovo skidanje, verovatno možeš, ali nije na odmet biti oprezan:. Vikend je, sačekaj malo - možda ti odgovore radnim danom. Ja u životu nisam popila šolju prave kafe. Napisah već, pijem nes 3 u 1 iz velike šolje.
|
|
|
Post by Изида on May 29, 2016 12:14:44 GMT 2
Добар дан!
|
|