|
Post by Forumero on Aug 29, 2016 13:03:02 GMT 2
Zamišljam, ali nikako da zamislim sebe da sam "on". Ja to nikako ne bih mogla, što ne znači da osuđujem one koji to rade. Samo, svedoci smo da se promena pola ne radi više samo iz potrebe, već i iz kaprica, ili ko zna već kog razloga. Ovakvi tekstovi mnoge ohrabruju na taj čin, pa ni ne čudi što sve više ljudi menja pol. Koliko su oni ozbiljni u tome govori činjenica da većina njih zadržava reproduktivne organe, pa tako imamo muškarca sa matericom koji može i da rodi. Ako već neko želi da bude muško (ili žensko), neka bude to u pravom smislu te reči. Ako na to nije spreman bolje mu je da bude ono što u stvari i jeste rođenjem. Promena pola bi trebala da bude lična stvar i nema potrebe da to neko objavljuje na sva zvona, jer tu odmah postoji sumnja u ispravnost postupka. Ovo dvoje mladih ljudi su sasvim obični ljudi koji se verovatno nikada ne bi pojavili u novinama da nisu promenili pol. Njihova priča je sasvim obična, ali sa malo neobičnom pozadinom koja ne bi trebala biti primer drugima. Imaju sreće što žive u savremenom dobu koji ima izuzetno visok nivo tolerancije, a i mogućnosti. Evo jednog primera koji pokazuje kakva sudbina može da zadesi nekoga ko je promenio pol iz potrebe a ne iz hira. Radi se o muškarcu koji je postao žena ali mu je to promenilo život na jedan sasvim drugi način. > POTRESNA PRIČA 49-GODIŠNJAKINJE (net.hr)
|
|
|
Post by Forumero on Sept 3, 2016 16:47:11 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Sept 3, 2016 22:37:21 GMT 2
Da li je ovo normalno? Nije! Ako je već želela da rodi dete što ga nije rodila kao žena, već ga je rodila kao "muškarac". Jedini logički zaključak koji se iz ovog slučaja, a i iz svih ostalih može izvući je taj da su ove osobe, tim postupkom, profitirale. Stekle su slavu, a i zaradile novac. Nadam se da će ovo dete biti zdravo i normalno, za razliku od majke (oca) kome očigledno nešto "fali" u glavi. Mislim da je krajnje vreme da nauka predloži da se uvede novi pol, pored muško/žensko i koji bi se zvao "nešto između". Pod hitno treba prestati sa širenjem laži da muškarci rađaju decu. Svi mi znamo da je to nemoguće.
|
|
|
Post by Forumero on Oct 8, 2016 2:24:16 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Oct 9, 2016 1:10:41 GMT 2
Slažem se sa njegovom majkom da je u bolnici iskorišćen. Ovako nešto nije uobičajeno, pa su momka sa takvim zahtevom trebali prvo da pošalju na psihijatrijsku procenu. Njegov razlog za ugradnju silikona nije opravdan, jer on nije imao nameru da promeni pol. Bolnici je bio prioritet da izvuče novac od pacijenta.
|
|
|
Post by Forumero on Oct 14, 2016 23:49:04 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on Mar 15, 2017 22:10:59 GMT 2
|
|