|
Post by Forumero on Jul 29, 2016 12:53:31 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Jul 29, 2016 23:26:39 GMT 2
Sada je 23:26..snimak traje 17min i 40s i mene mrzi da ga odgledam. To bi trebalo da znači da mi je danas poslednji dan na Zemlji. Vidimo se sutra na Marsu! Pitam se ko to "bira" ko je gledao snimak, a ko nije? Možda se ipak mogu provući među one koji su ga odgledali.
|
|
|
Post by Forumero on Aug 2, 2016 15:11:52 GMT 2
Sada je 23:26..snimak traje 17min i 40s i mene mrzi da ga odgledam. To bi trebalo da znači da mi je danas poslednji dan na Zemlji. Vidimo se sutra na Marsu! Pitam se ko to "bira" ko je gledao snimak, a ko nije? Možda se ipak mogu provući među one koji su ga odgledali. Još uvek smo čitavi. Izgleda da je neko na vreme i umesto svih nas odgledao globalnu projekciju tog spasonosnog video snimka.
|
|
|
Post by Forumero on Sept 24, 2016 0:45:17 GMT 2
|
|
|
Post by Una on Sept 24, 2016 1:40:46 GMT 2
Bilo bi lepo da smo videli da se "zmija" pokreće, pa da teoretišemo da tamo ima života. To može biti bilo šta. Jedan moj prijatelj redovno u oblacima (njihovom obliku) vidi živa bića, pa i vanzemaljce.
|
|
|
Post by Forumero on Sept 27, 2016 22:17:29 GMT 2
Bilo bi lepo da smo videli da se "zmija" pokreće, pa da teoretišemo da tamo ima života. To može biti bilo šta. Jedan moj prijatelj redovno u oblacima (njihovom obliku) vidi živa bića, pa i vanzemaljce. Ko zna, mozda je to fosilizovani ostatak zmije, zato i ne mrda.. U ovoj temi smo imali "Zeleni" Mesec, a sada je došao na red i Crni. Da li će on doneti Isusa ili apokalipsu saznaćemo u petak, 30. septembra kada će se ovaj fenomen pojaviti. > CRNI MESEC (index.hr)
|
|
|
Post by Una on Sept 29, 2016 22:04:31 GMT 2
Bilo bi lepo da smo videli da se "zmija" pokreće, pa da teoretišemo da tamo ima života. To može biti bilo šta. Jedan moj prijatelj redovno u oblacima (njihovom obliku) vidi živa bića, pa i vanzemaljce. Ko zna, mozda je to fosilizovani ostatak zmije, zato i ne mrda.. U ovoj temi smo imali "Zeleni" Mesec, a sada je došao na red i Crni. Da li će on doneti Isusa ili apokalipsu saznaćemo u petak, 30. septembra kada će se ovaj fenomen pojaviti. > CRNI MESEC (index.hr)Astrolozi ne veruju u smak sveta, ali nas upozoravaju da se zbog "Crnog Meseca" očekuje turbulentan period. Zabrinjavajuće je njihovo mišljenje da je moguće da u ovom periodu bude više silovanja, ubistava i pljački. ASTROLOZI UPOZORAVAJU NA KRIMINAL Ne izlazite iz kuće po Crnom Mesecu (alo.rs)
|
|
|
Post by Una on Oct 15, 2016 21:55:28 GMT 2
Posle "Zelenog" i "Crnog", stiže nam i "Supermesec". U nedelju ujutru, u 06:23, Mesec će biti pun i najbliže Zemlji ove godine. Nasa je objavila da će biti 14 posto veći i 30 posto svetliji nego bilo koji pun mesec u svojoj najvišoj tački. A ono što će neki od nas prespavati je "gandanta", ili zona sumraka kroz koju će pun Mesec proći 40 minuta nakon što nastupi. Posle nas čeka blagostanje. Noćas nastupa SUPERMESEC: Očekuju nas BITNE promene (zena.blic.rs)
|
|
|
Post by Una on Oct 21, 2016 0:51:20 GMT 2
|
|
|
Post by Forumero on Oct 21, 2016 19:28:35 GMT 2
Taj tekst iz Kurira je "astronomska prevara" jer se u njemu tvrdi da je NASA-ina sonda Vojadžer 2 prva letelica koja je napustila Sunčev sistem 2010. godine, što je apsolutna neistina. Prva letelica kojoj je to pošlo za rukom bila je Vojadžer 1, i to 25. avgusta 2012. godine, što je i zvanično potvrđeno nešto kasnije. Inače, obe su lansirane još davne 1977. godine, u razmaku od 16 dana.
|
|