|
Post by Forumero on Apr 18, 2016 10:07:41 GMT 2
Biramo najbolji domaći informativni onlajn portal. Možete dati ukupno dva glasa i ako želite ostaviti svoj komentar.
Ako vaših omiljenih portala nema na ponuđenoj listi, slobodno ih navedite.
|
|
|
Post by Forumero on Apr 18, 2016 10:23:49 GMT 2
Glasao sam za "B-92" i "Blic". Njih svakodnevno posećujem i mislim da imaju dosta kvalitetan i pregledan sadržaj, pogotovo u rubrikama "najnovije vesti" koje se redovno ažuriraju.
Pored samih vesti na njima redovno pratim i IT ("Blic") i Tehnopolis ("B-92") rubrike..
|
|
|
Post by Una on Apr 18, 2016 11:46:44 GMT 2
Trenutno sam dala samo jedan glas i to B-92, iz razloga što sve navedene portale "preletim", a na njemu se najviše zadržim (kao i na nekim lokalnim).
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 18, 2016 12:08:03 GMT 2
...glasala za BLIC...posto ga svakodnevno kupujem i u stampanom izdanju....tako da ga skoro svi ukucani prelistaju, pa i komentarisemo pojedine clanke. ....Nekako se ne vezem za novinu, vec idem za informacijom...ma u kojim novinama bila.
|
|
|
Post by Изида on May 27, 2016 21:29:31 GMT 2
Гласала сам за "Блиц" зато што њега понекад читам на нету. Али не целог само наслове, који ме привуку. Мада ја нисам баш добар узорак гласача зато што јако слабо читам новине. Слабо гледам и телевизију.
|
|
|
Post by Una on May 27, 2016 23:19:18 GMT 2
Meni je televizor stalno upaljen, ali ga ja retko gledam. Evo i sada dok surfujem na TV-u ide "Veče sa I. Ivanovićem". U pozadini slušam njegov razgovor sa bivšim fudb. selektorom R. Antićem.
Na mojoj listi informativnih portala koje posećujem, a nisu navedeni, su:
- 24 sata (dnevna novina). - Beta (agencija), - FoNet (agencija), - Srna (agencija) i - Tanjug (agencija).
Već rekoh da ih ne čitam detaljno, već samo pojedine naslove, mada se desi da, ponekad, pročitam skoro sve što nude.
|
|
|
Post by Forumero on May 28, 2016 0:02:55 GMT 2
Najbolje je jedno vreme odmoriti mozak od svih dnevnih dešavanja koja nisu bitna po nas. Eto, ponekad smo neobavešteni da će npr. određeni dan biti neki radovi na vodovodnoj mreži u našim delovima grada, a znamo šta radi NASA u svemiru.
|
|
|
Post by Изида on May 28, 2016 0:05:37 GMT 2
Najbolje je jedno vreme odmoriti mozak od svih dnevnih dešavanja koja nisu bitna po nas. Eto, ponekad smo neobavešteni da će npr. određeni dan biti neki radovi na vodovodnoj mreži u našim delovima grada, a znamo šta radi NASA u svemiru. Баш тако.
|
|
|
Post by Una on May 28, 2016 0:14:23 GMT 2
Najbolje je jedno vreme odmoriti mozak od svih dnevnih dešavanja koja nisu bitna po nas. Eto, ponekad smo neobavešteni da će npr. određeni dan biti neki radovi na vodovodnoj mreži u našim delovima grada, a znamo šta radi NASA u svemiru. Potpuno si u pravu, dešava se to (i kod mene ). A napisah već da se zadržim i na "lokalnim" portalima - upravo zbog tih servisnih vesti.
|
|