|
Post by Una on Sept 21, 2016 0:39:01 GMT 2
Mislim da bi organizatori parade trebali ovo da uzmu u obzir i da sledeće godine sva novčana sredstva koja bi eventualno bila potrošena na obezbeđenje ove manifestacije preusmere u humanitarne svrhe. Takav potez bi verovatno naišao na pozitivne reakcije većine građana, tako da bi parada 2018. godine mogla da se održi bez ikakvog obezbeđenja. Parada bez obezbeđenja je u snu san i pošto se za nju nisu stekli povoljni uslovi - ne treba ni da je bude. Sve što se radi na silu - nije dobro. Zašto naturati većini volju manjine? A posle parade slede utisci. Iako je na prvi pogled izgledalo da su organizatori zadovoljni, ima razloga i za nezadovoljstvo: PREDRAG AZDEJKOVIĆ, GEJ AKTIVISTA: Nedo, napravila si baš veliko s*anje! (alo.rs)
|
|
|
Post by Forumero on Sept 21, 2016 0:53:20 GMT 2
Mislim da bi organizatori parade trebali ovo da uzmu u obzir i da sledeće godine sva novčana sredstva koja bi eventualno bila potrošena na obezbeđenje ove manifestacije preusmere u humanitarne svrhe. Takav potez bi verovatno naišao na pozitivne reakcije većine građana, tako da bi parada 2018. godine mogla da se održi bez ikakvog obezbeđenja. Parada bez obezbeđenja je u snu san i pošto se za nju nisu stekli povoljni uslovi - ne treba ni da je bude. Sve što se radi na silu - nije dobro. Zašto naturati većini volju manjine? A posle parade slede utisci. Iako je na prvi pogled izgledalo da su organizatori zadovoljni, ima razloga i za nezadovoljstvo: PREDRAG AZDEJKOVIĆ, GEJ AKTIVISTA: Nedo, napravila si baš veliko s*anje! (alo.rs)To znači da i gejevi imaju jednu vrstu svoje "šeste kolone" ("domaćih izdajnika")..
|
|
|
Post by Una on Sept 21, 2016 1:08:03 GMT 2
To znači da i gejevi imaju jednu vrstu svoje "šeste kolone" ("domaćih izdajnika").. Verovatno imaju domaće izdajnike, ali ovu "striptizetu" ja ne bih ubrojala u njih. Njoj je parada koristila za neku drugu vrstu promocije, ali na žalost, na pogrešan način. Naravno da će golo telo skrenuti pažnju, ali većina će gledati nešto drugo, a ne ono šta na njemu piše.
|
|
|
Post by Forumero on Sept 21, 2016 1:15:35 GMT 2
To znači da i gejevi imaju jednu vrstu svoje "šeste kolone" ("domaćih izdajnika").. Verovatno imaju domaće izdajnike, ali ovu "striptizetu" ja ne bih ubrojala u njih. Njoj je parada koristila za neku drugu vrstu promocije, ali na žalost, na pogrešan način. Naravno da će golo telo skrenuti pažnju, ali većina će gledati nešto drugo, a ne ono šta na njemu piše. Venčić??
|
|
|
Post by Una on Sept 21, 2016 15:08:17 GMT 2
Verovatno imaju domaće izdajnike, ali ovu "striptizetu" ja ne bih ubrojala u njih. Njoj je parada koristila za neku drugu vrstu promocije, ali na žalost, na pogrešan način. Naravno da će golo telo skrenuti pažnju, ali većina će gledati nešto drugo, a ne ono šta na njemu piše. Venčić?? Izvini, a kakav venčić? Ono čega se sećam je da sam videla do pojasa nagu devojku sa prirodnim grudima podložnim sili Zemljine teže. Ako me pitaš šta joj je pisalo na telu - nemam pojma.
|
|
|
Post by Forumero on Sept 23, 2016 0:25:29 GMT 2
U senci ovogodišnje parade je ostala vest o pravosnažnoj presudi koju je Apelacioni sud u Beogradu izrekao profesorki engleskog jezika novosadske Srednje mašinske škole zbog komentara punih netrpeljivosti prema LGBT populaciji koje je napisala na Fejsbuku. > PROFESORKI IZ NS TRI MESECA USLOVNO (blic.rs)Ne znam šta ljudima treba da vređaju bilo koga putem interneta?? Ako je sve to pisala zbog neke lične promocije i želje da prikupi lajkove, onda sasvim zaslužuje svaku vrstu osude..da mene neko pita, ja bi kaznio i one koji su to eventualno pozitivno komentarisali ili lajkovali.
|
|
|
Post by Una on Sept 23, 2016 23:01:54 GMT 2
U senci ovogodišnje parade je ostala vest o pravosnažnoj presudi koju je Apelacioni sud u Beogradu izrekao profesorki engleskog jezika novosadske Srednje mašinske škole zbog komentara punih netrpeljivosti prema LGBT populaciji koje je napisala na Fejsbuku. > PROFESORKI IZ NS TRI MESECA USLOVNO (blic.rs)Ne znam šta ljudima treba da vređaju bilo koga putem interneta?? Ako je sve to pisala zbog neke lične promocije i želje da prikupi lajkove, onda sasvim zaslužuje svaku vrstu osude..da mene neko pita, ja bi kaznio i one koji su to eventualno pozitivno komentarisali ili lajkovali. Ako ovako piše jedna profesorka, šta onda očekivati od njenih đaka? Dala im je vrlo loš primer - i zbog sadržaja statusa i zbog načina na koji je on napisan. Naškodila je i sebi i ugledu škole. Svako ima pravo na lični stav, ali ako on bilo koga vređa, ili podstiče na mržnju, treba ga sankcionisati.
|
|
|
Post by Forumero on Sept 23, 2016 23:34:35 GMT 2
U senci ovogodišnje parade je ostala vest o pravosnažnoj presudi koju je Apelacioni sud u Beogradu izrekao profesorki engleskog jezika novosadske Srednje mašinske škole zbog komentara punih netrpeljivosti prema LGBT populaciji koje je napisala na Fejsbuku. > PROFESORKI IZ NS TRI MESECA USLOVNO (blic.rs)Ne znam šta ljudima treba da vređaju bilo koga putem interneta?? Ako je sve to pisala zbog neke lične promocije i želje da prikupi lajkove, onda sasvim zaslužuje svaku vrstu osude..da mene neko pita, ja bi kaznio i one koji su to eventualno pozitivno komentarisali ili lajkovali. Ako ovako piše jedna profesorka, šta onda očekivati od njenih đaka? Dala im je vrlo loš primer - i zbog sadržaja statusa i zbog načina na koji je on napisan. Naškodila je i sebi i ugledu škole. Svako ima pravo na lični stav, ali ako on bilo koga vređa, ili podstiče na mržnju, treba ga sankcionisati. Nije svaki profesor intelektualac, iako je možda i vrsan stručnjak, to je opšte poznata stvar.. Diskriminacija bilo koje vrste nije dobra po samo društvo, jer ako se ona u njemu ukoreni, uvek je neko sledeći na redu, pa sve tako do nivoa da se na kraju nađu na udaru i današnje "prirodne" razlike među ljudima. Možda će jednog dana nekome smetati profesori, trudnice ili penzioneri, to niko ne zna.. Kao da pojedinci žele da ih se zapamti po zlu, jer su videli da na dobro više niko ne reaguje. Verovatno se zabrinula da bi neki pozitivan komentar ostao neprimećen negde na marginama društvenih mreža. A ovako je dobila toliko željeni publicitet, možda čak i veći nego što je očekivala.
|
|